Daria Residence Logo
Contact Us Button
Contact

Daria Residence Brasov

Strada Nisipului de Sus 15
Brasov, Romania

Telefon: +40 744 344 451

Bine ai venit acasa !

DARIA Residence, Brasov

Compartimentare
Apartamente tipul 1
Apartamente tipul 2
Aparament tipul I - suprafata utila 146 mp

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu exclusivist ce pune la dispozitie o suprafata utila de 146 mp. Pe langa arhitectura de lux, acestea sunt construite pe doua nivele, fiind orientate catre sud-vest avand o privesliste magnifica. Acestea beneficiaza de un nivel premium al finisajelor precum si implementarea sistemului "CASA INTELIGENTA" prin care se pot controla si verifica de la distanta mai multe functii precum reglarea temperaturii pe fiecare zona, controlul iluminatului, controlul senzorilor de incendiu si inundatii.

Parterul, este compartimentat intr-o maniera armonioasa cu un living+sufragerie de 35.33 mp, avand in completare o camera cu o suprafata de 3.05 mp dar si o bucatarie cu un spatiu generos de 9.60 mp.

Delimitarea spatiilor este realizata prin amplasarea a doua holuri, bine pozitionate, holul 1 cu o suprafata de 14.79 mp iar cel de-al doilea de 3.80 mp, unde regasim si baia de 3.80 mp. Pentru valorificarea fiecarui spatiu, depozitarea se poate realiza intr-o boxa, de 3.81 mp.

Tot acest design este pus in evidenta cu o terasa acoperita, avand o priveliste deosebita spre padure.

Etajul, nu se impune doar prin arhitectura, atuul cel mai important fiind priveslistea spre Vf. Tampa si Vf. Postavarul. De aceea, cele doua dormitoare sunt amplasate pe acest nivel, avand suprafete generoase. Fiecare dormitor este dotat cu un dressing, primul avand o suprafata de 19.05 mp iar al doilea 29.53 mp. Baile sunt asezata langa dormitoare, pentru completarea perfecta a spatiului, cu suprafete de 5.33 mp respectiv de 7.32 mp. Spatiul este delimitat de un hol generos cu o suprafata de 12.24 mp.

Pentru un asamblu perfect, la acest nivel se afla si o terasa acoperita de 18.07 mp, de unde se poate realiza o conexiune directa cu natura.

Proiect

DARIA Residence este compus din 3 cladiri cu regim mic de inaltime, formand o comunitate cu acces controlat, spatii verzi private si comune, alei interioare si locuri de parcare. Apartamentele DARIA RESIDENCE, impun un nou stil de a trai. Mai confortabil, mai elitist, mai aproape de natura si de elementele ei, o imbinare intre confort, stil si tehnologie.

Toate apartamentele sunt orientate catre sud-vest avand vedere spre padure, vf. Tampa si vf. Postavaru. Fiecare apartament are are 2 dormitoare, trei bai ,o bucatarie, o camera de zi(living) si spatii de depozitare. Fiecare nivel are iesire la cate o terasa spatioasa si cu vedere superba. DARIA RESIDENCE este un produs imobiliar premium, in linie cu specificul exclusivist al zonei.

În acelasi timp, toate corpurile pastreaza o comunicare directa cu natura si beneficiaza de un nivel premium al finisajelor precum si implementarea sistemului „CASA INTELIGENTA” prin care se pot controla si verifica de la distanta mai multe functii (reglare a temperaturii pe fiecare zona, controlul iluminatului, controlul senzorilor de incediu si inundatii).

Principalele caracteristici:

 • Dezvoltare rezidetiala exclusivista
 • Priveliste dosebita
 • Apartamente insorite pe intreaga perioada a zilei cu lumina naturala in toate spatiile
 • Suprafete utile mari, functionalitate si compartimentare eficienta, tersase ample, suprafete vitrate generoase
 • Design modernist, finisare exterioara a cladirilor cu materiale de calitate superioara

Utilitati:

 • Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV
 • Sistem incalzire: Centrala proprie, Calorifere, Incalzire prin pardoseala
 • Acces internet: Fibra optica

Finisaje:

 • Stare interior: Renovat
 • Ferestre cu geam termopan: PVC
 • Usa intrare: Lemn/metal
 • Izolatii termice: Exterior
 • Podele: Parchet, Gresie
 • Usi interior: Lemn
 • Pereti: Vopsea lavabila, Faianta

Dotari:

 • Alte spatii utile: Terase, WC Serviciu
 • Contorizare: Contor gaz, Apometre, Contor electric
 • Dotari imobil: videointerfon, sistem „casa inteligenta”, supraveghere video, aer conditionat

Proiect realizat de:

DARIA RESIDENCE sustine si recomanda:

Proiectul va fi finalizat in primavara anului 2020.

Prezentarea conceptului de "CASA INTELIGENTA" prin proiectul GEWISS SMART HOME (click aici pentru prezentare)

Amplasare

DARIA Residence Brasov este un ansamblul exclusivist de 3 cladiri rezidentiale cu regim redus de inaltime (D+P+2E), fiecare cladire cu 4 apartamente-duplex amplasate pe un teren de 3250 mp în apropierea centrului istoric al Brasovului, o zona in care relieful si vegetatia completeaza densitatea redusa a constructiilor pentru a crea un microclimat ideal de locuire, intreaga zona avand un caracter rezidential exclusivist.

Toate apartamentele sunt orientate catre sud-vest avand vedere spre padure, vf. Tampa si vf. Postavaru. Fiecare apartament are are 2 dormitoare, trei bai, o bucatarie, o camera de zi(living) si spatii de depozitare.

Daria Residence
Brasov, Romania
Strada Nisipului de Sus 15
Daria Residence Brasov Map
Finantare
Referinte
Vizionare
Va contactam in cel mai scurt timp
Contact
Close Popup